+34 93 159 85 43 info@logirac.es

Empresa

Qui som?

LOGIRAC és una secció de SINERGIA PROJECT SCCL present al mercat des de 1996, que segueix mantenint una política de fabricació capaç d’oferir als seus clients productes personalitzats, acords a les seves necessitats i exigències.

SINERGIA PROJECT és un projecte cooperatiu, sense ànim de lucre, multi seccional, democràtic i solidari. La nostra missió social, és repartir la riquesa generada per l’activitat econòmica entre el màxim nombre de persones possible. Entenem que la divisió del poder econòmic de la societat és un avenç en el camí d’aconseguir una societat més igualitària que no atorgui més poder a aquelles persones que posseeixin més recursos.

Som multiseccionales ja que no ens tanquem en poder incorporar noves activitats, sempre que, la inversió sigui possible i la persona que la incorpora estigui disposada a compartir els guanys de la seva tasca amb la resta de la cooperativa: així com fem tots / es.

Què fem a LOGIRAC?

Podem oferir-prestatgeries de plàstic, modulars, inclinades …; carros porta safates; bases rodants per al transport de caixes; plataformes; palets; tarimes de plàstic; taquilles i bancs de vestidors (de plàstic, fenòliques i metàl·liques); contenidors de plàstic Norma Europa, contenidors isotèrmics amb homologació ATP (per fred o calor); etc.

El nostre sistema de fabricació ens permet oferir solucions a mida sense que això representi un increment de preu, ni de termini de lliurament, significatius sobre la gamma estàndard.

 

Què fem a SINERGIA PROJECT?

 LOGI-RAC: Fabriquem taquilles, prestatgeries, carros, bancs i mobiliari industrial en PVC. https://logirac.es

GOVIS: Distribuïm material sociosanitari d’un sol ús per a empreses. Podràs trobar des de guants, màscares i cobreix-sabates, fins bobines de cel·lulosa. https://cgovis.com

VENTAS LOGICAS: Venda en línia de productes d’un sol ús dirigida a l’usuari final. https://ventaslogicas.com

LOGITRAMEX: Projectes, perfileria, tramex i laminats en PRFV. Projectes i dissenys d’estructures en PRFV. https://logitramex.com

ISOTERMOS HOMOLOGADOS: Comercialització i venda de isoterms per al transport de productes congelats, frescos i calents. https://isotermoshomologados.com

PRO SINERGIA: Creem llibres i contes que publiquem amb diferents editorials. https://rumboaunautopia.com

Esperem que aquesta pàgina web sigui de la seva utilitat.

Desenvolupem productes per