+34 93 159 85 43 info@logirac.es

Els carros Portasafates tenen diferents usos, entre les seves aplicacions es troba l’emmagatzematge de picking, per a l’hostaleria, indústria alimentària i indústria en general.

Els carros d’emmagatzematge o Portasafates s’utilitzen principalment per al propòsit d’emmagatzemar coses. Amb aquest tema en particular, pot mantenir fàcilment els elements importants d’una manera neta i ben organitzada. Aquests carros s’observen principalment en els centres de dia, les fleques i pastisseries, les fàbriques de processament d’aliments, etc.

 

Carro Portasafates

Un dels avantatges és que pots posar objectes en el seu interior de forma ràpida i pràctica, facilitant i alleugerint així el treball de l’operari que l’utilitzi. A més, els carros de PVC plegables es poden fabricar per adaptar-lo a qualsevol tipus de caixa o safata.

La fabricació dels carros d’emmagatzematge es realitza amb materials resistents, higiènics, estables i versàtils. Hi ha varietats de carros Portasafates disponibles al mercat que es diferencien en el seu material i també en la seva grandària, per tant és important tenir clar el seu propòsit.

També es pot fer servir per a la llar, a trasters, en garatges o altres, ja que són molt còmodes per guardar molts objectes en espais reduïts. Alguns d’ells estan fabricats sobre rodes per facilitar el seu trasllat d’un lloc a un altre, sense esforç.

En Logirac podrà trobar Portasafates plegables per cobrir totes les seves necessitats. Truqui’ns i li donarem informació detallada. No oblidem que realitzem pressupostos a mida.